Ny julsingel – släpps 19/11!

Ny julsingel – släpps 19/11!

Nu får jag äntligen berätta att jag släpper ny musik! Tisdagen den 19 november släpper jag nämligen min helt nyskrivna julsingel ”En Magisk Juletid” – som jag har längtat!

Det är en filmiskt vacker sång, skriven av Arnfinn Tellefsen, med textbearbetning av mig. En sång i tiden om det som är det viktigaste när allt kommer till kritan. Att få vara nära de vi älskar. Något som, den senaste julen, kanske blev tydligare än någonsin i modern tid.

Låten andas av förväntan, minnen, värme, hopp och en smula Disneysaga, om du frågar mig. En värld där det goda alltid segrar i slutet, hur mörkt det än kan se ut, där de allra flesta vill väl och kärleken är störst.

Du kan för-spara låten redan nu så blir du bland de allra första att få höra den när den släpps!

Länk: https://fpt.fm/app/31328/en-magisk-juletid

För er som inte kan vänta tills låten släpps officiellt är det smygpremiär redan nu på lördag den 13/11. Då kan man nämligen höra mig framföra låten live on tape vid Stockholms Ljuständning. Programmet leds av Tilde de Paula Eby med start klockan 15.10 på www.stockholmsjul.se.

God jul!✨♥️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.