Sommarturné 2019!

Sommarturné 2019!

Solen och värmen är äntligen på ingång och vad passar då bättre än att leverera lite färska turnédatum inför sommaren?

Nedan är alla hittills bekräftade datum och orter jag besöker i sommar. Det handlar om både hela egna konserter och ett par ställen där jag gästar med några låtar.

SOMMARTURNÉ 2019

6/6 Nationaldagen, Drottningholm
8/6 Söderhamn Pride
25/6 Virserum, Toner i sommarkvällen
29/6 Stavsnäs visfestival
13/7 Malungsfors visfestival
18/7 Söderbärke
22/7 Valdemarsvik, Allsång
3/8 Ytterby, Locks Rike (med David Carbe)
6/8 Kalmar, Larmtorget
9/8 Ornö Krog
14/8 Marielund, Café Torpet (med David Carbe)
24/8 Oppeby Säteri
1/9 Locketorp
15/9 Kristinehamn

Fler datum och orter kan tillkomma!

För mer information och biljettbokning, ta en titt i kalendern!

7 svar

 1. Hanna skriver:

  Hej finaste Sonja, jag hörde den fantastiska låten ”Vi har varit här förut” med Dig och Moa i morse i Nyhetsmorgon. Ni är så otroligt begåvade båda två!!!! Det är en ren fröjd att lyssna på Er!!! Snälla rara, fortsätt att skriva och göra musik ihop!!!! Den här låten kommer jag lyssna sönder. Och jag önskar att Ni kommer till Falun, Dalarna i sommar, eller åtminstone i närheten (vet ej om jag har möjlighet att ta mig till Malungsfors). Ni är i alla fall SÅ varmt välkomna!!!! Ni gjorde hela min dag!! <3 Kärlek!!

  • Sonja Aldén skriver:

   Tack snälla du!

   Vi får se hur allt faller på plats, men jag håller alla tummar för att det ska bli någon konsert i närheten av Falun framöver 🙂

 2. Manfred skriver:

  hey Kära Sonja jag Älskar dig, din Stämma och Texten so Underbar (Wunderbar) jag komma av Tyskland jag Kommentire din Songs bei You tube (Andreas Pils), Sonja.Sanna,Marie Fredriksson och Emma Häderlin Basta Stämma all Tiden.

 3. Urban skriver:

  Tack för en trevlig konsert i Forsa Kyrka tillsammans méd Hudik Gospel 31/8 19

 4. Kerstin E skriver:

  Hej Jag lyssnade på din konsert i Kristinehamns kyrka på hösten 2019 och du sjöng som en ängel från himlen, ja det var så underbart vackert att jag ryste ända ner i tårna. Min bästa vän Monica och Susanne var med i kören, som ju var otroligt stor, över 200 personer. Jag blev nästan hög på den underbara kärleksenergin i kyrkan. Så underbart! Jag är så glad att jag hade tur och kunde vara med och få en biljett. Nu har min ena vän blivit mycket sjuk och kan inte vara med i kören längre och sjunga och jag letar efter inspelning från denna underbara musikstund och tänkte höra om du vet någon som spelade in konserten? Jag har letat på youtube och jag tycker det är nästan kriminellt att inte denna ljuvliga konsert med dig och din underbara röst inte blev inspelad av ex ngn tv-kanal etc. Ja ja jag skall väl inte klaga, jag har ju minnet, men jag skulle vilja åka till min vän som blivit så sjuk och kunna spela upp konserten för henne, det skulle göra henne mycket glad, för vi delar samma musikintresse!
  kram
  Kerstin E

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.